Starten
aan morgen!

GO! Scholengroep SAM staat voor ‘Starten Aan Morgen’. SAM geeft iedereen de best mogelijke start in het leven en staat voor een optimistische kijk op de toekomst!


ImageImage

Een stevige basis met SAM

Ontdek onze scholen

GO! Scholengroep SAM overkoepelt 19 basisscholen, 2 scholen voor buitengewoon basisonderwijs, 9 secundaire scholen, 1 school voor buitengewoon secundair onderwijs, 1 onthaalonderwijs voor anderstalige nieuwkomers (OKAN), 3 internaten en 1 centrum voor volwassenenonderwijs (CVO).
Onze SAM-instellingen liggen in Kinrooi, Maaseik, Neeroeteren, Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, As, Genk, Houthalen-Oost, Oudsbergen en Bree.
Al onze instellingen delen dezelfde SAM-visie die gebaseerd is op de poolstervisie van het GO!

- Bekijk de brochure met het volledige studieaanbod van onze secundaire scholen -

Ontdek de internaten

GO! Scholengroep SAM heeft 3 internaten waar leerlingen van 2,5 tot 23 jaar in een huiselijke omgeving kunnen opgroeien.

internaten
Image
Image

Waar staan wij voor?

De best mogelijke
start in het leven!

GO! Scholengroep SAM geeft iedereen de best mogelijke start in het leven en staat voor een optimistische kijk op de toekomst! Ons doel is kwalitatief hoogstaand onderwijs bieden in een warm en ondersteunend klimaat. Onze visie reikt verder. Samen – jonge talenten én professionals – stomen we iedereen klaar tot ambitieuze burgers die zorg dragen voor zichzelf, elkaar en de planeet.

ontdek onze visie

GO! SCHOLENGROEP SAM

IN DE KIJKER

Wij zijn fier op wat we doen! Benieuwd wat we doen? We vertellen het je graag!

👋☀️🕶🌴🍹🍦👋 ...

14 0

Zin in een nieuwe uitdaging na de zomervakantie? Ben je een gepassioneerde onderwijsprofessional met managementvaardigheden? Heb je ervaring in het onderwijs en wil je, samen met een enthousiast team, een verschil maken in het leven van leerlingen? Dan is dit jouw kans!

ℹ️ Meer informatie over de functie en hoe je kan solliciteren, vind je op www.scholengroepsam.be/vacatures

#GOScholengroepSAM #StartenAanMorgen #GOwerftaan #vacature #onderwijs #directeur #Maasmechelen
...

2 0

Zomervakantie! ☀️ Tijd om te ontspannen, te genieten en mooie herinneringen te maken. SAM wenst iedereen een geweldige zomervakantie vol plezier en avontuur! 🏖️ 🕶
#GOScholengroepSAM #StartenAanMorgen #StartenAanDeVakantie #Zomervakantie #Genieten
...

15 0

Proficiat Stéphanie en Kathleen met het succesvol afronden van de directie-opleiding van het GO! 👏

#goscholengroepsam #startenaanmorgen #fieroponsgo
...

18 3
volg ons op instagram
Image

Vacatures

maak deel uit van
onze sam-familie!

Jij als onderwijsprofessional garandeert de kwaliteit van ons onderwijs. Jouw toewijding en inzet zijn van onschatbare waarde om een inspirerende omgeving te creëren waarin onze talenten kunnen floreren. Wil je deel worden van onze familie?

solliciteer nu!
Image
Image
Image
Image